Fri frakt over 200,-

Om oss

Trollskjegg startet i slutten av 2015 men ble ikke registrert som firma før i 2016. Da hadde vi en balm, Jotne, og så utvidet vi til oljen i samme serie. Brake var første serien med lukt. Eir og Bøyla kom ganske likt etter en stund med prøving og feiling, og idag har vi 4 faste serier med Olje, såpe, Trollsmør og balm. Vi har også en fast sesong serie inne hele tiden som skifter hver 3 mnd pluss litt spesial produkter til forskjellige hendelser og slikt.

Trollskjegg holder til i Bergen med fast adresse Spelhaugen 12 hvor vi har lager, kontor og produksjon. Vi har også 3 utsalgssteder i Bergen og 1 i Kongsberg samt ett i El Paso i Texas. Vi sender til hele Norge og har faste kunder i Sverige, Danmark og Nederland. 


Trodde du det var tilfeldig med fargen på serien på de faste produktene? Det er det ikke, hver farge representerer noe norskt som også gjennspeiles i lukten.

JOTNE, den duftløse med hvit skrift. Den skal representere snøen, lukt fri og hvit.

BRAKE, lukt av skog og grønn farge for å representere det.

BØYLA den grå som sympoliserer fjell og den friske luften der.

EIR med sin rustne farge representerer myrlandskapet og den litt tunge lukten av det.


Målet vårt er mest mulig lokalt og Norsk, derfor har vi lokal bivoks i produktene, bruker lokale til det meste av trykk og brodering, hotsauce laget av krydre.no ( faktisk bare 20 meter fra Trollskjegg kontoret) Såpe laget av Grims Have i Kristiansand, kaffe fra Bergen Kaffebrenneri og embalasje fra lokal grosist. Vi jobber hele tiden med å få mer Norskt og lokalt i produktene og i produksjonen. Vi er også med i merkeordningen Norwegianmade, som er ett kvalitets merke på at dette er ett Norskt produkt, noe vi er stolt over. Hvert produkt er håndlaget, ingen maskinen som tar seg av labeling og påfylling. Her gjøres alt for hånd. Det tar lengre tid, men det gir oss også tid til å sørge for at det er kvalitet på produktet.

Vi er også ofte å finne på lokale stands og marked om tiden strekker til, og setter alltid pris på en god samtale når vi står ute på stand. Og skulle du ønske at produktene kom i hyller nær deg så er vi alltid klar til å ta imot nye forhandlere av Trollskjegg produkter.